GOIRLE ZINGT

Net als elk jaar mag de opening met Goirle Zingt niet ontbreken! Heel Goirle loopt uit voor deze gezellige avond! Honderden origineel verklede, uitzinnige Goirlese meezingers zijn op vrijdagavond op het Kloosterplein aanwezig om alles op stelten te zetten. Bij Goirle Zingt vind je het allemaal op vrijdag 17 juni vanaf 20.30 uur op het Kloosterplein.

Het thema van deze 11de editie is Zomercarnaval! De liedjeskeuze is zoals altijd perfect afgestemd op het thema en de Ley River Bigband en Blaszullen Goirle deze avond muzikaal vermaken!

De presentatoren en zangers,  John & Rini, doen er nog een schepje bovenop. En graag zien we jullie in  een vleugje carnaval voor het podium verschijnen!! 


Wederom hebben we dit jaar muzikale ondersteuning door Ley River Bigband. Daarnaast zien we Coverband BLAST! uiteraard weer terug met muziek en zang. Net als elk jaar hebben we heel veel meezangers voor en op het podium. Je ziet een paar oudgedienden en daarnaast zijn er maar liefst vier koren die hun opwachting zullen maken, namelijk Popkoor ZO, muziektheater Leediez, De Vrolijke Noot, Vocal Sound en natuurlijk HET PUBLIEK! Want zonder jullie hebben we natuurlijk geen nieuwe, bruisende Goirle Zingt!

Vrijdag 17 Juni 20.30 - 01.00 uur.

Een impressie van 2019

81474600_453859911958805_274386592750108

Presentatoren John & Rini

IMG_4656.JPG

BLAST!

BLAST! is een strakke, zeer ervaren, coverband die op professionele wijze een breed repertoire aan bekende hits ten gehore brengt. Onder aanvoering van een weergaloos stoer zang dames duo weten zij elke gelegenheid om te toveren tot een te gek muzikaal festijn! Het steeds weer vernieuwende repertoire, uitgespreid over een breed scala aan muziekstijlen, staat garant voor muziek die iedereen zal aanspreken van jong tot oud.

www.blast-coverband.nl

Bigband kl foto Piet Kuijten.jpg

Ley River Bigband

De Ley River Bigband telt ruim 20 enthousiaste muzikanten en de talentvolle zangeres Alicia Nederlof, met al dirigent  Jan Hermans. Het repertoire bestaat o.a. uit muziek van Cole Porter, Neal Hefti en Sam Nestico, maar ook nummers van Norah Jones en Caro Emerald.  Volg ons op Facebook!     

 

Fotograaf Piet Kuiten                                   

Leediez.JPG

Leediez

Deze enthousiaste groep “Leediez” combineert al 10 jaar 4- stemmige zang en spel en brengt iedere twee jaar een nieuw stuk op de planken!
Daarnaast treden we op tijdens festiviteiten en ook dan zingen we mooie én leuke liedjes, eventueel in combinatie met spel: de klant is koning!! 

Vrolijke Noot 2018-2019.JPG

De Vrolijke Noot

Vocal Sound.jpg

Vocal Sound

POpkoor Zo! foto.jpg

Popkoor ZO

Met het thema “Zomer Carnaval” voor het komende festival weten wij wel raad want zoals de naam “Goirles Gezelligheidskoor De Vrolijke Noot” aangeeft, staat gezelligheid bij ons hoog op de notenbalk. Naast gezelligheid, onderlinge verbondenheid en openheid wordt er natuurlijk enthousiast gezongen onder de bezielende leiding van onze dirigent Elly Blok. 

www.devrolijkenootgoirle.nl

Popkoor Vocal Sound uit Goirle is een gemengd koor met een divers repertoire in de lichte (pop) muziek. Het repertoire bestaat uit allerlei lichte muziek, vooral in de Engelse- en Nederlandse taal, zoals Imagine , Uptown Funk, Avond, Stil in mij en vele andere popsongs. Ze treden regelmatig op, tijdens festiviteiten, bij korenfestivals , en verzorgen ook ééns in de paar jaar een theatershow. 

www.vocal-sound.nl

Tijdens Goirle Zingt is Popkoor ZO al vele jaren van de partij. We zingen onze kelen schor en dansen vrolijk mee.

Op onze site van Popkoor ZO!! vind je allerlei informatie over ons  super gezellige popkoor.

www.popkoor-zo.nl

blast.jpg
LeyRiver Bigband.png
Leediez 1.jpg

Leediez

imaDe Vrolijke Noot.jpg
Vocal Sound.jpg
Logo-nieuw-Popkoor-ZO.jpg