top of page

GOIRLE ZINGT

Vrijdag 16 Juni vanaf 20.30 

 

 

 

 

 

 

Net als elk jaar mag de opening met Goirle Zingt niet ontbreken! Heel Goirle loopt uit voor deze gezellige avond! Honderden origineel verklede, uitzinnige Goirlese meezingers zijn op vrijdagavond op het Kloosterplein aanwezig om een feestje te bouwen. Bij Goirle Zingt vind je het allemaal op vrijdag 16 juni vanaf 20.30 uur op het Kloosterplein.

Het thema van deze 12de editie is Beach party! De liedjeskeuze is zoals altijd perfect afgestemd op het thema en Orkest Hart van Brabant en Blaszullen Goirle deze avond muzikaal vermaken!

De presentatoren en zangers, Bart & Dorien, doen er nog een schepje bovenop. Wij hopen heel Goirle in zijn meest beachy outfit te verwelkomen op het Kloosterplein!


Wederom hebben we dit jaar muzikale ondersteuning.  Dit jaar hebben we het Orkest van Brabant bereid en enthousiast gevonden om mee te doen. Daarnaast zien we Coverband BLAST! uiteraard weer terug met muziek en zang. Net als elk jaar hebben we heel veel meezangers voor en op het podium. Je ziet een paar oudgedienden en daarnaast zijn er maar liefst drie koren die hun opwachting zullen maken, namelijk Popkoor ZO, De Vrolijke Noot, Vocal Sound en natuurlijk HET PUBLIEK! Want zonder jullie hebben we natuurlijk geen nieuwe, bruisende Goirle Zingt!

We sluiten de avond vervolgens weer af met een spetterend en bruisend optreden van Coverband BLAST!

 

beach strand.png

Een impressie van 2019

foto bart en dorien 2023.jpg

Presentatoren Bart & Dorien (beter bekent als John & Rinie)

IMG_4656.JPG

BLAST!

orkest hart van brabant.jpeg

Orkest Hart van Brabant

BLAST! is een strakke, zeer ervaren, coverband die op professionele wijze een breed repertoire aan bekende hits ten gehore brengt. Onder aanvoering van een weergaloos stoer zang dames duo weten zij elke gelegenheid om te toveren tot een te gek muzikaal festijn! Het steeds weer vernieuwende repertoire, uitgespreid over een breed scala aan muziekstijlen, staat garant voor muziek die iedereen zal aanspreken van jong tot oud.

www.blast-coverband.nl

Het Orkest Hart van Brabant is opgericht in 2007 en wordt met 50 leden aangestuurd door dirigent Maarten Jense. Het repertoire van ons orkest is veelzijdig en varieert van bewerkingen van klassieke muziek tot jazz, van bekende operafragmenten tot nummers uit musicals. Ook volksmuziek uit diverse

landen en werelddelen(o.a. Zuid- en Noord-Amerika en Oost-Europa)

staan vaak op het programma. We zijn trots dat Goirle Zingt ons heeft uitgenodigd om het festijn op 16 juni mede op te luisteren.

 

blast.jpg
logo-1600-ohvb-1536x307.jpg
_MBF7411.jpg

De Vrolijke Noot

Met het thema “Zomer Carnaval” voor het komende festival weten wij wel raad want zoals de naam “Goirles Gezelligheidskoor De Vrolijke Noot” aangeeft, staat gezelligheid bij ons hoog op de notenbalk. Naast gezelligheid, onderlinge verbondenheid en openheid wordt er natuurlijk enthousiast gezongen onder de bezielende leiding van onze dirigent Elly Blok. 

www.devrolijkenootgoirle.nl

imaDe Vrolijke Noot.jpg
Vocal Sound.jpg

Vocal Sound

Popkoor Vocal Sound uit Goirle is een gemengd koor met een divers repertoire in de lichte (pop) muziek. Het repertoire bestaat uit allerlei lichte muziek, vooral in de Engelse- en Nederlandse taal, zoals Imagine , Uptown Funk, Avond, Stil in mij en vele andere popsongs. Ze treden regelmatig op, tijdens festiviteiten, bij korenfestivals , en verzorgen ook ééns in de paar jaar een theatershow. 

www.vocal-sound.nl

Vocal Sound.jpg
foto popkoor zo 2023.jpg

Popkoor ZO

Popkoor ZO is een actief enthousiast en bruisend koor die ook dit jaar weer hun muzikaal steentje bij draagt tijdens het jaarlijks evenement Goirle Zingt.

Het repertoire van popkoor ZO is breed; zowel popsongs uit het heden als uit het verleden. In totaal telt het koor ongeveer 30 leden en wordt er 3 en zelfs 4 stemmig gezongen onder de bezielende leiding van dirigente/ zangcoach Kyra van Camerijk. 

Niet alleen samenzang, maar ook gezelligheid en gezamenlijk activiteiten ondernemen staat bij dit koor hoog in het vaandel. Op 2 juli a.s. hopen wij ons 15 jarig jubileum te vieren!

Hebt u belangstelling?! (mannen zijn ook zeer welkom!), neem dan contact op via: popkoorzo.goirle@gmail.com.

Logo-nieuw-Popkoor-ZO.jpg
bottom of page