Voorprogramma That's Live 

Goirle is inmiddels zeer goed bekend met That's Live, die dit prachtige jubileumjaar de eer ten deel valt om de zaterdagavond te mogen openen! 'Maar That's Live is toch geen Tribute Band?' horen wij je denken. Als je het heel breed bekijkt is That's Live één grote Tribute! Alleen brengen zij een tribute aan heel veel verschillende artiesten. En dat gecombineerd met de 10e editie van het MidZomer Festival maakt dat deze band niet mag ontbreken bij deze feestelijke editie!

In de loop der jaren hebben zij al vele evergreens van diverse artiesten eigen gemaakt en brengen deze nog altijd met veel plezier ten gehore. That’s Live is in haar zevenkoppige bezetting continu vernieuwend bezig in haar repertoire, bestaande uit swingende soul/disco covers en top 100-meezingers. Nummers die iedereen kent brengt That’s Live met een aanstekelijk enthousiasme met als doel het publiek uit zijn dak te laten gaan! De ambitie is om, met onvervalste soul-, disco- en rockcovers, publiek te entertainen door heel Nederland. 

Thats Live foto.jpg

Vanaf 20.30 uur is That's Live de beste manier om je stembanden en je elastieke beentjes op te warmen voor onze hoofdact! Dit swingende optreden is de perfecte opening van een epische zaterdagavond! Zorg dat je op tijd bent want we beginnen vroeg! 

Zaterdag 22 Juni 20.30 - 21.45 uur. www.thatslive.nl

Totally TINA Black background.jpg

Bekroonde 'Totally Tina' is Simply The Best!

Een spectaculaire show uit Engeland.

 

Het is in de afgelopen vijf jaar de officiële nummer één Tina Turner tribute van het Verenigd Koninkrijk met een Lifetime Achievement Award
in handen en een hectisch, snelgroeiende gig-schema dwars door het VK en Europa.

De cast van 'Totally Tina' is beslist 'better than all the rest'. Inmiddels zeven jaar onderweg, is het het langstlopende eerbetoon aan de Queen of Rock and Roll. De in Liverpool geboren Justine Riddoch en haar band delen dezelfde passie, gedrevenheid en aandacht voor detail als Tina Turner.

 

Wat jullie kunnen verwachten is een avond vol muziek met een mooie afwisseling in de grootste hits van Tina Turner, tal van spannende flamboyante kostuums, pulserende nieuwe dansroutines en de kenmerkende bewegingen van Tina! Nummers als I Can't Stand The Rain, Typical Male, Undercover Agent for the Blues, I Do not Wanna Lose You, Help and Legs - allemaal gekozen door de fans - zullen worden toegevoegd aan klassieke favorieten zoals Nutbush City Limits, Proud Mary en Simply The Best.

 

Justine creëerde 'Totally Tina' en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. De huidige show bevat professionele, getalenteerde, door de industrie gerespecteerde muzikanten en dansers, gechoreografeerde routines, levendige podiumkostuums en Justine's eigen, bijna griezelige, kijk op de legende die Tina Turner is. Het geniet lovende kritieken van het publiek en critici, met staande ovaties overal waar de show draait. Wij van het MidZomer Festival zijn trots dat wij deze topper voor jullie op de planken kunnen brengen in Goirle!

 

Zaterdag 22 Juni 22.15 - 00.30 uur.

Voor meer informatie en video's www.totallytinalive.co.uk

Afterparty met DJ Barend

De verwennerij stopt niet bij de bovenstaande acts, want DJ Barend houdt voorafgaand en tussen de acts moeiteloos de sfeer op de toppen. Daarnaast zal hij een heuse afterparty verzorgen omdat na zo'n bruisende avond natuurlijk niemand klaar is om naar huis te gaan!

Barend is door de wol geverfd en heeft niet voor niets op grote evenementen gestaan als Paaspop en 7th Sunday Festival! Dus maak je op voor een fantastische avond op zaterdag 22 juni 2019! 

MIDSUMMER Tribute Night

© 2019

VOLG ONS!