Schermafbeelding 2020-03-10 om 08.58.35.

VRIJDAG 17 juni 2022 GOIRLE ZINGT

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni heeft het MidZomer Festival een mega muzikaal programma op touw gezet op het Kloosterplein in Goirle. Kosten nog moeite zijn bespaard en dus zal Robbie Williams zijn opwachting maken dit jaar en alsof dat nog niet genoeg is... De Top 2000 Live band, de enige echte, zal de zaterdagavond een afwisselend, swingend geheel maken!

Uiteraard kan dit alles niet gebeuren voordat we op vrijdagavond allemaal keihard mee hebben gezongen met Goirle Zingt, dat dit jaar in het teken staat van Zomercarnaval

De presentatie van de vrijdagavond is dit jaar in handen van John & Rini. Tevens zien we ook weer in 2020 de muzikale ondersteuning door Ley River Bigband. Uiteraard is Coverband BLAST! weer van de partij met speciaal voor deze avond ingestudeerde nummers. Dit jaar hebben we maar liefst vier deelnemende koren: Popkoor ZO, muziektheater Leediez,
De Vrolijke Noot, Vocal Sound
en natuurlijk JULLIE! Want alle zangers en zangeressen staan in dienst van jullie: liefhebber van een meezingfestijn! De liedjeskeuze en de aankleding van de artiesten en het plein zijn dan ook  afgestemd op het thema van dit jaar en we hopen dat jullie je zo carnavalesk kleden als mogelijk is! 

Zaterdagavond gaat het dak er wederom af! Om 21.00 uur opent Just like Robbie... de zaterdagavond en zal heel Goirle wederom zien wat hij muzikaal waard is!  Daarna, omstreeks 22.00 uur staat onder andere de prachtige Voice of Holland finaliste Tjindjara samen met de Top 2000 Live band klaar om jullie alle grote hits van de afgelopen 20 jaar op professionele wijze te brengen.